Hypotheken

Wij vinden persoonlijk advies zeer belangrijk bij het selecteren van een hypotheek. Bij Assit Assurantiën begeleiden wij u het gehele traject. Van het uitbrengen van een bod tot het moment dat u de stukken tekent bij de notaris. Wij nemen u graag aan de hand. Wij adviseren onafhankelijk en hebben via diverse strategische samenwerkingen toegang tot vrijwel alle hypotheekaanbieders.

Onze werkwijze

Wilt u een lening voor uw woning? Bijvoorbeeld omdat u een woning wilt kopen en daarvoor een lening nodig heeft, of omdat u nadenkt over een nieuwe lening omdat de rentevastperiode van uw lening, is afgelopen. Dan kunt u hieronder lezen wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel onze dienstverlening kost. In deze situaties heeft u een hypotheek vraag en moet u over een aantal dingen nadenken. Bijvoorbeeld over:

  • De hoogte van het bedrag dat u wilt lenen.
  • Voor uw lening betaalt u iedere maand. De rente is niet bij iedere bank en verzekeraar hetzelfde.
  • Ook moet u de lening terugbetalen. Dat kan op verschillende manieren. Ook daar moet u goed over nadenken.
  • Soms is het verstandig om een verzekering te nemen bij uw lening. Hieronder kunt u lezen of wij u bij het beantwoorden van deze vragen kunnen helpen, hoe we dat doen en welke kosten daar ongeveer tegenover staan.


Onderzoek
We beginnen met uw persoonlijke situatie. Want pas als we uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen we u een goed financieel advies geven. Samen met u beantwoorden we bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wat weet u al over mogelijke financiële oplossingen? En heeft u hier ervaring mee?
  • Wat wilt u en wat kunt u betalen?
  • Hoeveel zekerheid wilt u? En hoeveel risico kunt u en wilt u nemen?


Advies
Nadat we uw persoonlijke situatie en wensen in beeld hebben gebracht en een beeld hebben van u als klant, analyseren we dit klantbeeld. U krijgt een financiële oplossing die aansluit bij uw situatie en wensen.

Vergelijken aanbieders en producten
Nadat we hebben bekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij uw situatie en wensen, gaan we op zoek naar een passend product. Om een geschikt aanbod te vinden, vergelijken we een groot aantal hypotheken met elkaar. We bekijken welke hypotheken passen bij u en uw situatie.
Nadat we hebben bekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij uw situatie en wensen, gaan we ook op zoek naar de benodigde verzekeringen. Om een geschikt aanbod te vinden, vergelijken we een beperkt aantal verzekeringen met elkaar. We bekijken welke verzekeringen passen bij u en uw situatie. Wij werken bij voorkeur met een aantal aanbieders samen.

Wij werken bij voorkeur met een aantal hypotheekaanbieders en verzekeraars samen.

Bemiddeling
Nadat wij u advies hebben gegeven, neemt u een beslissing. Als u dat wilt kunnen wij ervoor zorgen dat u de contracten krijgt. Wij vragen voor u de benodigde offerte(s) aan en nemen deze stukken zorgvuldig met u door ter informatie, invulling en ondertekening. Daarnaast onderhouden wij contacten tussen u als klant en de aanbieder waarbij u overweegt een product te kopen. Hiernaast regelen, onderhouden en corresponderen voor u met overige partijen als notaris en makelaar, indien dit in uw situatie van toepassing is.

Nazorg
Het contract loopt vaak lang door. Nadat u het contract heeft getekend, kan uw persoonlijke situatie veranderen. Mogelijk past het product in de toekomst niet meer bij uw persoonlijke situatie. Het is belangrijk dat u weet dat u tijdens de looptijd van het contract recht hebt op informatie over onder andere belangrijke wijzigingen in het product.

Let op! Wat financiële dienstverleners voor u kunnen doen nadat u het contract heeft afgesloten, kan heel erg verschillen. Wij kunnen, naast de wettelijke verplichtingen die wij al hebben diverse activiteiten verrichten voor het onderhoud van uw contract. We bespreken de mogelijkheden graag. Deze kosten worden apart in rekening gebracht via een abonnement, vast tarief of een uurtarief.

Hypotheekaanbieders

Onderstaand een overzicht van enkele hypotheekaanbieders waarmee wij zaken doen.

Woonfonds
Tulp Hypotheken
Syntrus
Robuust
Reaal
Rabobank
Qander
Hypo Trust
Interbank
Funding Circle
IQ Woon
Nationale Waarborg
Nationale Nederlanden
ABN-Amro
Lloyd's Bank
a.s.r.
NIBC Direct
Aegon
Holland Woont
Defam
Argenta
Centraal Beheer
Bij Bouwe
Attens Hypotheken
Dynamic
BNP Paribas

Contact

We vernemen het graag als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn. Neemt u dan contact met ons op.