Particulier

Via ons kun je al je verzekeringen regelen. Denk aan (schade)verzekeringen voor je bezit zoals je huis en inboedel, verzekeringen voor je vervoer zoals je auto en bromfiets, verzekeringen voor rechtsbijstand en verzekeringen die je in vrije tijd nodig hebt voor je reizen voor je boot. Daarnaast adviseren en bemiddelen wij ook in alle andere voorkomende verzekeringen zoals: levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen en zorgverzekeringen.

Totaaladvies
Wij geloven in de meerwaarde van een persoonlijk totaaladvies. Daarom hoef je het bij Assit niet zelf uit te zoeken, maar gaan we voor maatwerk.
Aan de hand van een adviesgesprek kijken we welke verzekeringen je nodig hebt. We zoeken uit welke verzekeringsmaatschappijen de beste oplossingen voor je hebben. Voor je pakketpolis zit je dus niet vast aan 1 verzekeraar. Je hebt je verzekeringen in 1 keer geregeld en je krijgt ook nog eens een leuke pakketkorting die afhankelijk van de verzekeraar kan oplopen tot 10% a 12%.

Voor wie?
Wij zijn er voor iedereen die een complete oplossing zoekt voor zijn of haar particuliere verzekeringen. Omdat persoonlijk contact en advies bij ons centraal staan, is het wel handig als je bij ons in de buurt woont, in de regio groot Amsterdam. Op die manier kunnen we je bij een eventuele schade beter helpen.

Zakelijk

Als ondernemer kun je eenvoudigweg niet zonder een goed samengesteld verzekeringspakket.
Welke verzekeringen je echt nodig hebt, hangt natuurlijk af van jouw bedrijfsactiviteiten. Maar ook van jouw leveringsvoorwaarden, een eventueel lidmaatschap van een brancheorganisatie of voorwaarden die jouw bank stelt.

Compleet assortiment verzekeringen
Voor alle facetten van jouw bedrijfsvoering kunnen wij een optimaal verzekeringspakket voor je samenstellen. Van verzekeringen voor jouw bedrijfspand en auto’s tot en met de verzekering van jouw aansprakelijkheid, rechtsbijstand en het ziekteverzuim van jouw werknemers. Wij zoeken voor jou de optimale oplossing en dat is meer dan alleen zorgen voor de juiste verzekeringen. Daar horen ook maatregelen bij om grip te krijgen en te houden op de risico’s. In onze visie gaan verzekeringen en risicomanagement daarom hand in hand.

Persoonlijk en onafhankelijk advies
Ons advies is vanzelfsprekend maatwerk. Om het beste advies te kunnen geven, willen wij jou en jouw onderneming goed leren kennen. Daarom werken wij bij voorkeur voor ondernemers die bij ons in de regio, groot Amsterdam en omgeving, zijn gevestigd.

Wat kost onze dienstverlening?

Voor de verzekeringen die we voor je regelen, krijgen wij een vergoeding, provisie, van de verzekeringsmaatschappij. Omdat we snappen dat je niet te veel wilt betalen hebben wij afspraken gemaakt over de hoogte van de provisie zodat wij je een scherpe premie kunnen aanbieden. Hiernaast bieden wij ook abonnementen aan waarmee je middels een vast bedrag per maand verzekerd bent van advies en ondersteuning. Wij zijn uiteraard transparant over onze inkomsten en zullen hier vooraf altijd duidelijkheid over geven.

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.